img

Varázslat

Spandex huzataink design bútorokká varázsolják a sörpad garnitúrákat.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Elérhetőség

Telefonon vagy emailban állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, a hét minden napján 8-tól 19 óráig.

Kiszállítás

Az Ország egész területére vállaljuk a szállítást. Rendszerünk szerint mindig ki- és vissza szállítva adjuk a huzatokat, ebben az esetben csak szállítási költség van. Az installálást Önök végzik.

Telepítés / Installálás

Amennyiben szüksége van telepítő személyzetre, az installálást Mi is elvégezhetjük. Kérem ezt jelezze az árajánlat igénylésénél.

Pontos tájékoztatás

Ajánlatot minden esetben emailban küldünk, az ügyfélell történő egyeztetés után.

Rólunk

Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a rendezvények terén. Mind az események megszervezésében, mind az ezekhez szükséges eszközök biztosításában.

Profilunk

Fő profilunk a sörpadok „öltöztetése”. Sörpad garnitúrákhoz készített spandex huzataink design bútorokká varázsolják a sörgarnitúrákat. Ezek a huzatok elérhetőek nálunk pirosban, hófehérben és feketében is. Szállítással és telepítéssel együtt. Tudjuk ajánlani akár kültéri esküvőre, sátorba, vagy akár nagyobb létszámú rendezvényekre beltérbe is. Nagyon jól összehangolható a díszítéssel, egyedi kinézetet kölcsönöz az eseményhez.

Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink

Telefonon vagy emailban állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, a hét minden napján 8-tól 19 óráig.

Telephely.: 1214. Budapest, Orion u. 14

info@eszkozpark.hu

06 (20) 432 75 99

Kedves partnerünk!

Amennyiben a sörpad huzataink felkeltették érdeklődését, kérjük töltse le ajánlatkérő adatlapunkat és küldje vissza, az Ön által ismert adatokkal kitöltve, email címünkre. Ezen információk tudatában tudunk pontos árajánlatot küldeni.

Ajánlatkérő adatlapunkat innen töltheti le. (ammenyiben a letöltés nem indul el, jobb gomb, link mentése másként funkciót kell használni)

Köszönettel:
Az Eszközpark csapata